Dorin Costras revine pe banca tehnica a CSM Digi Oradea

0
Posted May 22, 2017 by Lucian Popa in Polo

dorinDorin Costrăș (foto în roşu) este noul antrenor principal al echipei de polo pe apă CSM Digi Oradea. Tehnicianul originar din Oradea a fost prezentat echipei în cursul zilei de luni (22.05), în cadrul unei întruniri la care a participat și președintele clubului, Șerban Sere.

Costrăș, fost jucător al lui Crișul Oradea, alături de care a câștigat titlul de campion al României în 1985 și 1986, revine la cârma lui CSM Digi după perioada 2013/15, în care condus echipa. Cariera sa de jucător s-a întins între 1978 și 1993. El a participat, alături de echipa națională la Campionatele Mondiale de polo din 1978 și 1991, la Jocurile Olimpice din 1980, respectiv la toate edițiile Campionatului European în intervalul de 15 ani menționat.

El și-a desfășurat activitatea de antrenor o bună perioadă în Spania. Înainte de a-și începe activitatea de antrenor, Dorin Costrăș a devenit cunoscut publicului din Spania din postură de jucător. Dorin Costrăș a evoluat pentru CN Barcelona și Barceloneta. Alături de cea din urmă și-a început activitatea de antrenor. El a mai lucrat pentru Sabadell CN, CE Mediterrani și CN Mataro.

Ultimul angajament al lui Dorin Costrăș fost în Spania, alături de Mallorca, acolo unde a lucrat pentru formarea tinerilor jucători de polo.

Asistentul lui Costrăș la CSM Digi Oradea va fi Ciprian Cîmpianu. Acesta este coordonator al sectorului juvenil și a condus, sub formă de interimat, echipa în finalul sezonului competițional 2014/15.

 


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)