Efort colectiv senzational si vom avea disputa decisiva la Cluj!!!

0
Posted May 10, 2017 by Lucian Popa in Baschet

bascMeciul patru al semifinalei Ligii Naţionale de baschet masculin, dintre CSM U Oradea şi U BT Cluj-Napoca a fost un spectacol total. Roş-albaştrii au început perfect meciul, reuşind să se distanţeze încă din start. În cele din urmă cu un efort extraordinar, au trimis disputa în decisiv, scor final 85-76 (22-15, 19-13, 18-24, 24-24). Aşadra, scorul general este 2-2, sâmbătă 13 mai se va desfăşura disputa decisivă şis e va ştii echipa calificată în marea finală.

Barnette a marcat primele puncte ale jocului, asta după ce oaspeţii au irosit prima posesie. Rasic de la linia de libere egalează situaţia. Mandache de la distanţă scutură plasa, acelaşi Mandache de două ori consecutiv marhează senzţional, Cristian Sălvăşan solicită timp de odihnă. Dykess înscrie şi el, Barnette cmbină perfect cu Franklin, replica vine pe mâna lui Moldoveanu. Rasic aruncă şi înscrie de la distanţă, Mandache se duce până-n coş. Dykess de la distanţă strânge scorul, Franklin cu multă încredere aruncă şi înscrie şi el. Barnette părăseşte terenul accidentat, Torok câştigă duelul cu Nicoară. Rasic este exact la linia de libere, Kuti abatere de paşi. Kariniauskas punctează, la celălalt panou, Denison beneficiază de o liberă suplimentară, Moldoveanu ratează, la fel ca şi Franklin. Final de prim sfert. Scor 22-15.

Nicoară recidivează iar Denison îl suplineşte automat. Torok, abatere de paşi sub panoul advers, Nicoară cu noroc înscrie din nou, campioana are +13 pe tabelă. Turnover al oaspeţilor, din nou timp de odihnă. Superbă galeria formaţiei din municipiul de pe Crişul Repede care se ridică la nivelul unui astfel de joc. Rasic ratează de la distanţă, Nicoară o face şi el. Acelaşi Titus Nicoară îşi protejează perfect aruncarea şi înscrie. Dykess de la distanţă reduce din handicap, abatere de paşi la Denison, timp de odihnă solicitat de Cristian Achim. Fault fluierat uşor asupra lui Kuti, Rasic pătrunde superb. Dykess ratează, Barro recuperează ofensiv şi primele puncte. Nicoară pe ultima secundă punctează, M. Zeno aruncă perfect exact când echipa avea nevoie de el. Barro ratează, N. Zeno forţează şi ratează. Barro îl păcăleşte uşor pe Ţibîrnă, Dykess înscrie pe culuar, timp de odihnă solicitat de Cristian Achim. Apărarea campioanei este la înălţime, Mandache înscrie pe contră, Kariniauskas ratează, Barro înscrie pe urmărire. Oradea are ultima posesie a primei părţi, M. Zeno aruncă şi ratează, Adamovic de la mare distanţă aruncă mingea lovind inelul.

În mai puţin de 30 secunde, Moldoveanu etse faultat de două ori. Dykess ratează de la distanţă, Rasic o face şi el. Luptă aprigă pentru balon, M. Zeno ratează, Barnette lasă mingea pe panou. Sleam-duk pentru Barro, Moldoveanu cu panoul înscrie lejer. pe ultima secundă, cu mult noroc Barnette înscrie din nou. Turnover al oaspeţilor, Franklin perfect sub panoul clujean. 47-32 arăta tabela. Kariniauskas din zero grade scutură plasa, Rasic aruncă şi ratează. Foarte slab procentajul alb-negrilor din nou de la distanţă. Barnette cu Jucan în faţă nu are nicio problemă, la fel ca şi Adamovic. M. Zeno a călcat semicercul, doar două puncte, Adamovic din nou de la distanţă scutură plasa. Kariniauskas două puncte uşoare, timp de odihnă solicitat de echipa campioană. Mandache recuperează şi înscrie lejer, Adamovic coş plus aruncare suplimentară. Încet, încet, oaspeţii recuperează puncte pe tabelă, Nicoară înscrie din nou de sub panoul advers. Pasalic faultează aiurea, Jucan la linia de libere, doar o tentativă reuşită. Adamovic cu mult curaj înscrie, Pasalic ratează ultima tentativă. 59-52 cu zece minute înainte de final.

Pasalic deschide ultimuol sfert cu o reuşită senzaţională de la distanţă, Torok înscrue şi el. M. Zeno de la distanţă înscrie, şi după o intercepţie asupra lui Adamovic o face din nou. Timp de odihnă solicitat de Cristian Silvăşan. Moldoveanu blocat perfect de M. Zeno. Rasic intercepţie şi înscrie, abatere de teren, clujenii câştigă din nou posesia. Torok singur cu panoul ratează, Dykess până-n coş. Scor 67-60. Franklin punctează decisiv, Torok, coş plus libera suplimentară. Barnette ambele libere transformate. Rasic de la distanţă reduce din nou din diferenţă, Fault fluierat uşor asupra lui Denison, coş plus libera suplimentară. Timp de odihnă solicitat de baschetbaliştii din municipiul de pe Someş. Barnette înscrie doar o liberă, Denison două puncte uşoare. Rasic din a doua tentativă, înscrie, 77-71. Turnover al gazdelor, Rasic se auto-accidentază, părăseşte terenul, în braţele colegilor, aplaudat de spectatori. Mandache recuperare importantă, turnover al gazdelor. Sala este în picioare, în acest final Dykess înscrie, schimbare la orădeni. Decizie ciudată, fault ofensiv la Madache. Moldoveanu căpăcit perfect de Denison, M. Zeno faultat, şi trimis la libere. Jucător experimentat înscrie ambele tentative. Timp de odihnă al vizitatorilor. Kariniauskas pierde mingea din dribling, M. Zeno înscrie ambele libere. Din nou timp de odihnă, solicitat de Cristian Silvăşan. Adamovic înscrie, fault repede a lui Adamovic la Franklin, două libere transformate. Barro descalificat pentru cinci greşeli personale,

Cei mai buni marcatori ai partidei au fost Mandache 17 puncte, M. Zeno 18, Barnette 14, Nicoară 10 de la învingători, respectiv Rasic 19, Adamovic 17, Dykess 13.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)