Repriza a doua mult mai buna. FC Brasov – Luceafarul 1-1 (1-0)

0
Posted May 29, 2017 by Lucian Popa in Fotbal

fc brasovS-a tras cortina peste o nouă ediţie a Ligii a 2-a de fotbal din ţara noastră. Luceafărul Oradea singura reprezentantă a judeţului Bihor a jucat în cadrul etapei a 37-a în deplasare la Braşov cu Fotbal Club din localitate. La finele jocului scorul a fost egal 1-1 (1-0). Dealtfel, acesta ar putea fi ultimul meci oficial desfăşurat pe stadionul Tineretului de gruparea braşoveană. Cum şansele ca echipa antrenată de Cornel Ţălnar să îşi continue activitatea după terminarea campionatului sunt extrem de mici, fanii care vor participa la această partidă pot asista la o ultimă filă scrisă în istoria FC Braşov.

Gazdele au început meciul în terenul advers, dar nu au pus în real pericol poarta adversă. De partea cealaltă bihorenii cu multe absenţe importante, şi cu o apărare improvizată nu lăsat impresia că pot ataca convingător. Braşovenii au deschis scorul în minutul 20 atunci când Cătălin Stan a centrat de pe stânga, Sburlea a luftat, cu noroc balonul la Ştefan Grigorie care pune latul de la 8 metri în dreapta lui Began (1-0). Până la pauză un joc anemic al celor două echipe.

Imediat după pauză, Chiş-Toie putea restabili egalitatea, şutul acestuia fiind oprit pe linia de poartă de Florin Iacob. Bihorenii sunt mult mai periculoşi în partea secundă, Balla având o ezitare în faţa porţii adverse. Arnăutu ameninţă şi el poarta stegarilor cu un şut de la distanţă, în timp ce Bedea şutează în transversală. În cele din urmă, Marius Matei restabileşte egalitatea după o infiltrare în apărarea adversă, plasând cu latul din cădere (1-1). Era minutul 75.

FC Braşov: Fl. Iacob – Băjan, Poverlovici, Ciobanu, Stan –  Munteanu, P. Iacob, Tripşa (54 Răchişan), Popa – Grigorie, Sburlea (61 Enceanu)
Antrenor: Cornel Ţălnar

Luceafărul: Began – Drăgan, Arnăutu, Bactăr, Balea – Cuc (60 Ţegle), Bedea – Balla, Codoban, Chiş-Toie (90+3, Cordos) – Matei (85 Costea).
Antrenor: Alexandru Kiss


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)