Infrangeri pe linie pentru voleibalistele universitare

0
Posted May 2, 2017 by Lucian Popa in Volei

voleiCSU Oradea a inregistrat 3 infrangeri la turneul semi-final al Campionatului national de volei feminin seria vest.
Dupa ce acest turneu a fost amanat de doua ori, datorita participarii echipelor de tineret-junioare si cadete la Campionatul European, la aproape doua luni de la ultimul joc oficial, voleibalistele de la CSU Oradea, totusi, sperau macar in obtinerea unei victorii.

Fara aportul jucatoarelor Blaj Giulia si Pura Madalina, eleve la Liceul Avram Iancu Stei ce au evoluat in aceasta saptamana la finala Olimpiadei Nationale a Sportului Scolar si cu o serie de indisponibilitati in lot
(Anca Pasca a evoluat cu infiltratii la genunchi), oradencele nu au avut o misiune usoara.
Chiar in prima zi, asa au decis sortii, s-au disputat jocurile cele mai importante, pentru configuratia finala a clasamentului.
CSU Oradea a intalnit echipa Politehnica Timisoara, in fata careia a trebuit sa se recunoasca invinsa in 3 seturi desi, au condus pe tot parcursul seturilor 2 si 3. A doua partida a pus fata in fata favoritele la calificare, UVT Agroland Timisoara castigand partida cu Universitatea Cluj cu scorul de 3-1.
In zilele urmatoare nu s-au inregistrat surprize si in final UVT Agroland Timisoara si Universitatea Cluj s-au calificat la turneul de promovare in divizia A1.

Clasament: 1. Agroland Timisoara; 2.Universitatea Cluj; 3. Politehnica Timisoara; 4. CSU Oradea.

CSU Oradea: Fica Iuliana (capitan), Pasca Anca, Fica Maria, Haidu Roxana, Chende Bianca, Adamcsik Henriette, Chis Flavia, Maran Andreea, Ponorean Nicoleta, Rizea Antonia. Antrenor Lect.univ.dr. Szabo-Alexi Mariana


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)