Instanta a ramas in pronuntare in prinvita dezafilierii Universitatii Craiova

0
Posted May 17, 2017 by Lucian Popa in Uncategorized

Instanta a decis ca termenul de pronuntare sa fie pe 31 mai. Acesta va fi primul termen de pronuntare. E posibila si o eventuala amanare, informeaza gsp.ro.

adrian mititeluDumitru Dragomir, la iesirea din institutie: „Stau toata viata linistit, stiu ca sunt nevinovat. Toata viata mea mi-a fost frica sa nu imi ia cineva libertatea. De-aia am fost mereu cinstit„.

Mircea Sandu are ultimul cuvant: „In 6 mandate nu am apelat la niciun ban de la buget. N-am intreprins nimic impotriva nimanui, fotbalist, club etc, nicio actiune in afara statutelor si regulamentelor. Nu cred ca vreun membru al CEx a vrut sa faca vreun rau vreunui club din Romania. Cred ca au facut asta cei de la U Craiova, pentru ca apoi in instantele civile sa obtina foloase necuvenite. In cei 24 de ani la FRF n-am comis absolut nicio ilegalitate. Nu am incalcat nicio lege„.

Dupa Mititelu, a luat cuvantul si Dumitru Dragomir: „Domnul Mititelu a fost victima propriului jurist si a avocatilor din jurul lui. Sunt total nevinovat. Eu am pus doar 3 intrebari. Opinia juristului FRF m-a convins. N-am vrut sa fac niciun abuz. Nu am incalcat nicio lege.

Imi dau seama ca Adrian Mititelu (foto) a fost influentat de juristul lui. A fost incurajat de avocati sa se pricopseasca din bani nemunciti„.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)