S-au despreins definitiv in partea a doua a jocului

0
Posted May 7, 2017 by Lucian Popa in Handbal

hanÎn cadrul ultimei etape pe propriul teren, handbalistele pregătite de Doina și Cristian Ardelean au oferit un recital ofensiv spectatorilor prezenți în tribunele Arenei „Antonio Alexe”. CSU CSM a învins 43-30 (20-17) pe Sepsi Sfântu Gheorghe într-un meci care a contat pentru etapa a 25-a (penultima) din Seria B a Diviziei A.

Pavel Mercea, președintele Asociaţiei Judeţene de Handbal Bihor, a ţinut să fie prezent pentru a vedea studentele la lucru. Un detaliu care merită menționat este faptul că 10 din cele 11 jucătoare de câmp au reușit să înscrie cel puțin un gol în poarta fetelor de la Sepsi. De la oaspete s-au remarcat două jucătoare, Valeria Roșu, autoarea a 8 goluri și Zita Matiș, cu 7 reușite. Așadar CSU CSM obține cel de-al 11-lea succes stagional, rezultat care face ca orădencele să urce pe locul al 5-lea cu 33 de puncte.
CSU CSM Oradea: Georgiana Horincar, Crina Pintea – Georgiana Codrea 2 goluri, Cornelia Vrabie 6, Valeria Motogna 2, Georgeta Diniș Vârtic 8, Ligia Puț 8, Bianca Mârcă 5, Irina Munteanu 1, Dana Verzea 2, Eliza Hlinca 8, Mădălina Pantea 1 și Ana Maria Hercuț. Antrenori: Doina Ardelean și Cristian Ardelean.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)