Salba de medalii pentru karateka din Oradea

0
Posted May 8, 2017 by Lucian Popa in Altele sporturi

Cupa Crisius 2017Și în acest an, Primăria și Clubul Copiilor orașului Chișineu-Criș a organizat acest în acest wekeend 5-7 Mai 2017 cel mai longeviv concurs internațional interdisciplinar pentru elevi din România: „CUPA CRISIUS“. Ajunsă la impresionanta edi­ție cu numărul XXXVIII , această competiție este organizată sub egida Ministerului Educației Naționale.

Așa cum ne așteptam, organizarea a fost una fără cusur, echipa formata din prof. Dr. Gagea Eugen manager de proiect, împreuna cu economistul Burdan Gheorghe primarul orașului Chișineu Criș, respectiv domnul director profesor Tușa Zoltan fiind la înălțime.

La ramura de sport Karate Shotokan echipa de la Palatul Copiilor și Elevilor Oradea a obținut locul -I- la karate din 21 de cluburi și 436 de concurenți ! Respectiv locul -III- Din 15 discipline (karate-shotokan, judo, handbal, minifotbal, baschet, tenis de masă, sport aerobic, karting, șah, navomodele, aeromodele, informatică-grafică PC, jocuri logice, arte plastice, programe SCRATH & HTML).

Au participat palate și cluburi, școli din țară dar şi din străinătate: Ungaria, Serbia, Franţa, Spania, Germania sau Norvegia la competiția şcolară Interdisciplinară ” Cupa Internațională Crisius 2017″

Echipa de karate shotokan de la Palatul Copiilor și Elevilor Oradea, a participat cu un lot lărgit cu 50 de elevi, de toate nivelele valorice de formare ale elevilor precum: grupele de la începători, speranțe, aspiranți, avansați, consacrați, performanță și înaltă performanță ale clubului

Echipa a reuşit să cucerească nu mai puţin de 58 de medalii din care 40 de medalii de aur (28 la individual si 12 la echipe), 9 medalii de argint şi 9 medalii de bronz la probele de ( luptă) Kumite individual și echipe.

Sportivii care au cucerit aurul la această competiție sunt: Rusanda Paul-David, Lencar Denis, Donea Denis-Claudius, Romocea Matei, Lobonț David Gabriel, Paul Octavian-George, Romocea Adrian, Iepure Iris-Maria, Irhazi Ingrid-Andreea, Szabo Sara-Krisztina, Filip Andrei-David-Ioan, Moldovan Răzvan, Lalescu Luca-Mihai, Pop Darius-Florin-Luca, Timofte Andrei Ioan, Baciu Diana,Todoruț Bianca, Filimon Izabel, Tripa Iulia, Ghib Fabiana, Groza Alexandru-Darius, Șuteu Andrei-Luca,Romocea Diana-Nicoleta, Cozma Gheorghe-Alexandru, Baciu Adrian-George, Dusciuc Dragoș-Cosmin, Gergely Lajos-Tamas și Papp Cristian.

Sportivii participanţii care au urcat pe podium au primit medalii şi diplome din partea comisiei de organizare.Oradea a deplasat şi o echipă formată din 3 Arbitri: Negru Alexandra, Piski Lajos și Platona Sabin.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)