Sebastian Tudor: “Incercam sa aduce acasa fostii jucatori oradeni”

0
Posted May 3, 2017 by Lucian Popa in Handbal

handSebastian Tudor antrenorul principal al secţiei de handbal masculina CSM Oradea a avut o întrevedere cu reprezentanţii mass-media din sportul bihorean oferind destalii despre acest final de sezon. Astfel componenţii echipei Petru Stroe, Adrian Mihăilescu, Sebastien Iozu şi Raul Chiş, vor participa, în perioada 4-7 mai, la Campionatul Naţional Universitar. Competiţia se va desfăşura la Suceava. Cei patru jucători orădeni vor concura pentru echipele centrelor universitare din oraşele lor de provenienţă (Braşov, respectiv Bucureşti). De asemenea la finele sezonului CSM-ul se va despărţi de Georgel Haiduc (foto în roşu), dorit de nou promovata în Liga Naţională CS Minaur Baia Mare.

“Sincer suntem pe locul doi şi matematic nu mai avem cum pierde acest loc. Este un loc onortant pentru noi în condiţiile în care am dus un campionat în 12 jucători şi doi portari. Am fost informat că nu ne vom prezenta la barajul de promovare în care cred eu personal că nu aveam şanse. De fiecare dată a rămas în Liga Naţională, echipa prim-divizionară care a jucat barajul. Personal îşi propun să aducem foştii jucători orădeni acasă, pentru a avea un public numeros la sală. Şi mie, şi la ceilalţi jucători le expiră contractele la vară. Aş vrea să-l am pentru sezonul viitor şi pe Devid Munea de la CSM Satu Mare. Totul depinde de modul în care vor negocia cu conducerea. Cu el şi Cosmin Liberţ am putea începe un program de selecţie la nivelul juniorilor pentru viitoare echipă a CSM-ului. O să urmărim şi juniorii de la Alfa Oradea, iar din vară vom lua trei sau patru pentru prima echipă” avea să spună Sebastian Tudor.

Handbalitii bihoreni mai au de disputat ultimele două etape ale sezonului regulat, sâmbătă 20 mai de la ora 16,00 acasă cu HC Sibiu şi în data de 27 mai în deplasare la Sighişoara un derby al orgoliilor, cu locul treio în clasament şi anume HC din localitate.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)