Serban Sere ales din nou in Biroul Federal al FR Baschet

0
Posted May 7, 2017 by Lucian Popa in Baschet

serbanȘerban Sere (foto) a fost ales pentru un nou mandat de patru ani în Biroul Federal al Federației Române de Baschet. Astfel, președintele CSM Oradea va continua să fie reprezentant al structurilor de seniori în Biroul Federal.

În vârstă de 44 ani, Sere a câștigat acest mandat după ce a obținut cel mai mare număr de voturi între toți candidații la un loc în Biroul Federal, indiferent de structură. El a obținut 146 din totalul de 196 voturi exprimate. Așadar, aproximativ 75% dintre structurile afiliate FR Baschet au dat un vot de încredere omului de baschet originar din Oradea.

Printre realizările actualului președinte al CSM Oradea se numără evoluția echipei de baschet masculin seniori, deschiderea Academiei CSM Oradea (un titlu național și un loc 2 la minibaschet, peste 200 copii practicanți, peste doi ani va fi acoperită la toate categoriile juvenile de vârstă), respectiv organizarea unui număr impresionant de evenimente baschetbalistice în Oradea (cinci Campionate Europene, All Star Game-ul baschetului masculin, turneul final al Cupei României, respectiv evenimente interne și internaționale de mare amploare datorate parcursul sportiv al echipei CSM Oradea).

În cadrul aceleiași întruniri a structurilor afilite la forul suprem din baschetul românesc, s-a stabilit prin vot că Horia Păun va ocupa funcția de președinte al FR Baschet pentru un al 2-lea mandat consecutiv. În funcția de vicepreședinte au fost aleși Alina Moanță, respectiv legendarul Ghiță Mureșan, cel mai sonor nume din istoria baschetului românesc.

În urma voturilor exprimare, componența completă a Biroului Federal din cadrul FR Baschet pentru mandatul 2017-2021 este următoarea:

– Horia Paun – presedinte FRB
– Alina Moanta – vicepresedinte FRB
– Gheorghe Muresan – vicepresedinte FRB
– Covaciu Florin – membru BF Juniori
– Dacian Dan – membru BF Juniori
– Nini Florin – membru BF Juniori
– Tanase Catalin – membru BF Juniori
– Cristescu Mircea – membru BF Seniori
– Floca Oliver Horatiu – membru BF Seniori
– Pricop Adriana – membru BF Seniori
– Sere Serban – membru BF Seniori
– Branisteanu Petre – membru BF Alte Structuri
– Marinescu Marius – membru BF Alte Structuri

Dan Berceanu a fost reconfirmat cu unanimitate de voturi în functia de secretar general, iar Claudiu Fometescu a fost validat cu unanimitate de voturi în funcția de antrenor federal, ambii completând lista de 15 membri ai noului Birou Federal al FRB.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)