Tinerii tenismeni bihoreni, comportare meritorie la Cupa CSM Oradea

0
Posted May 4, 2017 by Lucian Popa in Tenis

podiumÎn perioada 29 aprilie – 2 mai, la  Baza Sportivă Ioşia din Oradea s-a desfăşurat un turneu naţional pentru copiii Cupa CSM Oradea, ediţia a 2-a, cu vârsta de 14 ani, băieţi şi fete contând pentru Circuitul Naţional al FR Tenis.

A fost o întrecere de categoria A, câştigătorul urmând a primi 625 puncte, finalistul 500 iar cei doi semifinalişti, fiecare câte 375 puncte. A existat un tablou principal de 16 tenismeni la băieţi şi respectiv de 20 de tenismeni la fete.

Judeţul Bihor a fost reprezentat de tenismeni legitimaţi la CSM Oradea, Sănătatea Oradea sau Metalul Salonta. La categoria 14 ani fete, Alexia Anca Todoni legitimată la CSM Timişoara, a reuşit să câştige competiţia după ce s-a impus în finală 6-1, 6-1 cu Floriana Popovici de la CSM Oradea. La aceeaşi categoria dar la băieţi, Giurea Alexandru de la CSŞ Petroşani a câştigat finala 6-4, 3-6, 6-3 în faţa lui Vladimir Cuc de la CSM Oradea.

La dublu feminin, Alexandra Moldovan, AncaTodoni s-a impus în faţa perechii locale, Moise Bianca, Popovici Floriana în timp ce la dublu masculin au triumfat orădenii Vladimir Cuc, Ioan Arcaş Straciuc, după ce au învins 6-3, 6-1 altă pereche orădeană Zoltan Tszari, Mihai Lungu.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)