Voleibalistele de la CSU Oradea, la CN Universitare

0
Posted May 6, 2017 by Lucian Popa in Volei
Ciao restaurant - pizzerie

Selectionata de volei feminin a Universitatii din Oradea participa in acest week-voleiend la Campionatele Nationale Universitare de Volei feminin, ce se vor desfasura la Bacau in perioada 6-7.05.2017.
Componenta echipei este formata din jucatoarele studente, legitimate la echipa CSU Oradea.
Jumatate din componentele echipei sunt studente la Facultatea de Geografie, Turim si Sport, Programele de licenta – Educatie fizica si sportiva, Kinetoterapie si motricitate speciala, precum si master – Educatie fizica si antrenament sportiv si Kinetoterapie in reeducare functionala. Este vorba despre Chende Bianca, Ungur Camelia, Haidu Roxana, Cadar Larisa si Belean Diana. Alte facultati sunt reprezentate astfel: Anca Pasca, anul I la Masterul E.A.A.T.I.O. de la Facultatea de Stiinte Economice, Stefan Cristina urmeaza cursurile programului Informatica al Facultatii de Stiinte, Adamcsik Daiana este studenta la Facultatea de Stiinte Juridice, iar Maran Andreea este studenta Facultatii de Medicina si Farmacie, la specializarea Radiologie si Imagistica medicala.
Cadrele didactice, cu care fetele fac pregatirea si la CSU Oradea, sunt lectorii universitari Mariana si Paul Szabo-Alexi.
Alaturi de echipa Universitatii din Oradea vor participa alte 5 universitati din tara, Universitatea din Oradea fiind printre universitatile care au participat an de an la acesta competitie si unde studentele au obtinut rezultate notabile.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)