Voleibalistele de la CSU Oradea, vicecampioana nationale universitare

0
Posted May 10, 2017 by Lucian Popa in Volei

voleiFetele din echipa de volei a Universităţii din Oradea au terminat pe locul 2 faza finală a Campionatelor Naţionale Universitare de volei feminin.

Competiţia a avut loc în weekend, în perioada 5 – 7 mai, fiind parte a calendarului competiţional al Federaţiei Sportului Şcolar şi Universitar. Echipe din 6 centre universitare au participat la manifestarea sportivă, existând două grupe.

Titlul de Campionă Naţională a fost obţinut de echipa de la Universitatea “Vasile Alecsandri” din Bacău, care a avut în componenţă jucătoare ce fac parte din lotul naţional de senioare şi care au obţinut de-a lungul anilor numeroase performanţe pe plan naţional şi internaţional.
Echipa vicecampioană (foto) este pregătită de Mariana Szabo-Alexi şi Paul Szabo-Alexi şi este formată din următoarele studente: Chende Bianca, Ungur Camelia, Haidu Roxana, Cadar Larisa (de la Facultatea de Geografie, Turism şi Sport, programele de licenţă – Educaţie fizică şi sportivă, Kinetoterapie şi motricitate specială şi master – Educaţie fizică şi antrenament sportiv; Kinetoterapie în reeducare funcţională), Anca Pasca căpitanul echipei (anul I la Masterul Economia şi Administrarea Afacerilor în Turism şi Industria Ospitalităţii), Ştefan Cristina de la Facultatea de Ştiinţe (Informatică), Adamcsik Daiana (Facultatea de Drept) şi Maran Andreea (Facultatea de Medicină şi Farmacie, specializarea Radiologie şi imagistică medicală).


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)