ACS Poli Timisoara sau UTA Batrana Doamna, doar una va fi sezonul viitor in Liga 1

0
Posted June 7, 2017 by Lucian Popa in Fotbal

fotoDupă ce de dimineaţă a avut loc tragerea la sorţi pentru a afla prima echipă gazdă a barajului de promovare/menţinere în Liga 1 în confruntarea dintre UTA Bătrâna Doamnă şi ACS Poli Timişoara, Liga Profesionistă de Fotbal a revenit pe seară cu programul complet al dublei întâlniri, anunţând astfel orele de desfăşurare a jocurilor.

Prima manşă a barajului de promovare/menţinere în Liga 1 se va disputa luni, pe 12 iunie, la Timişoara, pe stadionul “Dan Păltinişanu”, de la ora 20:30.

Observatorul LPF a fost anunţat Viorel Ilinca (Piteşti).

Partida retur se va disputa joi, 15 iunie, de la ora 17:30, la Şiria, pe stadionul “Otto Greffner”, şi o va avea de această dată ca gazdă pe UTA Bătrâna Doamnă.

Teoretic, arădenii sunt ușor avantajați de program, căci dispută ceea ce ar putea fi cele 90 de minute ale promovării pe teren propriu, în fața propriilor susținători.

„Până la urmă, a ieșit așa cum și-au dorit majoritatea jucătorilor și antrenorul. Laurențiu (n.a. Roșu) spunea chiar după meciul cu Chindia că și-ar dori o manșă secundă la Șiria și, iată, că ala se va întâmpla. Din punctul meu de vedere, lucrurile sunt simple. Indiferent unde și în ce ordine am fi jucat cele două meciuri, totul depindea și depinde de jucătorii noștri, de cum vor reuși ei să se autodepășească. Practic, susțin că principalii adversari suntem noi înșine. Un ajutor important ar putea veni și de la suporterii noștri, pe care îi așteptăm într-adevăr alături de noi, într-unul dintre cele mai importante momente din istoria modernă a clubului”, a menționat Codru Grădinariu, directorul general al „roș-albilor”.
Pentru a-și conecta cât mai bine elevii pentru baraj, Laurențiu Roșu a luat decizia ca după antrenamentul de mâine dimineață, de la Șiria, echipa să se cantoneze la Hotelul Coandi. Utiștii nu vor mai dormi în paturile lor timp de o săptămână, adică după returul confruntării cu ACS Poli. Antrenamentele de vineri, sâmbătă și duminică sunt programate înainte de masă, la ICRTI, echipa având și activități de recreere în weekend, cum ar fi ieșirile în Atrium Mall.

Luni, echipa fanion a Aradului va pleca în jurul ora 17 de la Arad, în condițiile în care prima manșă a barajului cu Poli e programată la ora 20,30, pe arena „Dan Păltinișanu”. Sau cel puțin asta ne spune programul TV al celor de la Digi Sport.

Vă reamintim că Richard Filaret și-a încheiat sezonul după accidentarea gravă la rotulă, în timp ce Alex Manea și-a reluat ușor alergările, dar pronosticurile sale privind o posibilă prezență pe gazon lunea viitoare sunt rezervate


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)