Alex Krenek nu mai este membru in Biroul Executiv al FRF

0
Posted June 27, 2017 by Lucian Popa in Fotbal

krenekÎn cadrul şedinţei de astăzi, 27 iunie, a Comitetului Executiv al Federaţiei Române de Fotbal s-a luat act că patru dintre cei 14 membrii ai organismului FRF nu mai îndeplinesc condiţia necesară pentru a rămâne în funcţii.

Florin Prunea, reprezentantul cluburilor de Liga 1, Ştefan Stana, reprezentantul cluburilor de Liga 2, şi Marius Burcă şi Alexa Krenek (foto), ambii reprezentanţi ai cluburilor din Liga 3, şi-ar putea pierde locul în Comitetul Executiv în scurt timp. Fiindcă niciunul dintre cei patru conducători enumeraţi nu se mai regăseşte în cadrul vreunei echipe care activează în respectiva ligă pe care o reprezintă, atunci se vor organiza alegeri pentru a se vota înlocuitori, aceştia urmând a ocupa provizoriu posturile, până la data Adunării Generale de Alegeri a FRF, care va avea loc anul viitor, în luna martie sau aprilie.

În şedinţa de astăzi a CEx s-au adoptat următoarele decizii:

“- Ia act de faptul că domnul Florian Prunea nu mai îndeplineşte condiţia necesară pentru a fi membru al Comitetului Executiv, conform adresei 594 din 16.06.2017 a CSM Politehnica Iasi. Prin urmare, pune în vedere Ligii Profesioniste de Fotbal să organizeze Adunare Generală Extraordinară de alegeri pentru desemnarea unui reprezentant al cluburilor din Liga I în Comitetul Executiv al FRF cu menţiunea că mandatul reprezentantului ce va fi ales va fi limitat la perioada dintre data desemnării acestuia ca membru al Comitetului Executiv şi până la data Adunării Generale de Alegeri a FRF. liga2.ro

– Ia act de faptul că domnii Ştefan Stana, Marius Burcă şi Alexa Krenek nu mai îndeplinesc condiţia necesară pentru a fi membri ai Comitetului Executiv. Prin urmare în temeiul art. 44 alin. 10 din Statutul FRF, în termen de 30 de zile se vor organiza Adunări Generale Extraordinare de alegeri pentru desemnarea unui reprezentant al cluburilor din Liga a 2-a, şi pentru desemnarea reprezentanţilor cluburilor din Liga a 3-a în Comitetul Executiv al FRF cu menţiunea că mandatul reprezentanţilor ce va fi ales va fi limitat la perioada dintre data desemnării acestora ca membri ai Comitetului Executiv şi până la data Adunării Generale de Alegeri a FRF.”

Florin Prunea nu mai este preşedintele executiv al CSM Poli Iaşi, Ştefan Stana este preşedintele echipei Metalul Reşiţa, retrogradată din Liga 2, Marius Burcă este preşedintele clubului Metaloglobus Bucureşti, promovat în Liga 2, iar Alexa Krenek este preşedintele echipei CS Oşorhei, retrogradată din Liga 3. În schimb, Auraş Braşoveanu, preşedinte executiv la Dacia Unirea Brăila, echipă prezentă în continuare în Liga 2, îşi va menţine poziţia în CEX.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)