Alin Petrache demis de la CSM Bucuresti din motive obiective

0
Posted June 7, 2017 by Lucian Popa in Altele sporturi

Petrache2-680x320Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, l-a demis, pe Alin Petrache de la conducerea CSM Bucureşti, pentru intenţia de a cheltui “iresponsabil” peste jumătate de milion de euro pentru organizarea unui eveniment “faraonic” pentru aniversarea clubului.
“Am luat decizia de a-l schimba din funcţie pe domnul Alin Petrache pentru că nu accept şi nu voi accepta niciodată ca managerul unei instituţii din subordinea Primăriei Capitalei, chiar dacă este ordonator terţiar de credite, să cheltuiască banii publici într-un mod iresponsabil. Intenţia de a cheltui peste jumătate de milion de euro pentru un astfel de eveniment faraonic nu se încadrează în politica actualei administraţii. Am alocat anul acesta un buget consistent pentru susţinerea performanţelor sportive, însă acest buget trebuie să fie utilizat judicios şi cu responsabilitate”, a declarat Firea, conform unui comunicat al PMB.

Edilul a semnat dispoziţia pentru încetarea detaşării lui Alin Petrache (foto) la Clubul Sportiv Municipal Bucureşti, ca urmare a intenţiei acestuia de a aloca peste jumătate de milion de euro pentru organizarea evenimentului care marchează aniversarea a zece ani de existenţă a clubului sportiv, se mai arată în documentul citat.

Alin Petrache, 40 de ani, a fost numit la conducerea clubului CSM Bucureşti în vara anului trecut, după ce şi-a dat demisia din funcţia de preşedinte al Comitetului Olimpic şi Sportiv Român, în urma rezultatelor slabe obţinute de delegaţia României la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)