Anca Pasca Nicolau si Roxana Haidu, campioane nationale universitare

0
Posted June 16, 2017 by Lucian Popa in Volei

ancaÎn perioada 12.06 – 14.06.2017 a avut loc cea de-a 2-a ediţie a Campionatelor Naţionale Universitare la beach-volley. Organizate de către Universităţile “Aurel Vlaicu” şi “Vasile Goldiş” din Arad cu sprijinul Federaţiei Sportului Şcolar şi Universitar şi al Federaţiei Române de Volei, competiţia a avut la start echipe ce au reprezentat 10 instituţii de învăţământ superior din ţară.
Universitatea din Oradea a fost reprezentată în competitia feminină de perechea Haidu Roxana, studentă la Facultatea de Geografie, Turism si Sport, în anul II la Masterul de Kinetoterapie în reeducare funcţională şi Nicolau (Paşca) Anca studentă în anul I la Facultatea de Ştiinte Economice, programul de master Economia şi Adminstrarea Afacerilor în Turism şi Industria Ospitalităţii.
Finala pentru locurile 1-2 a fost cel mai disputat meci, echipa timişoreana reuşind să-şi adjudece primul set cu scorul de 21-19. Cu toată opoziţia adversarelor, acestea au trebuit să se recunoască învinse, victoria fiind de partea echipei Universitatea din Oradea cu 15-10 în decisiv, orădencele (foto) situându-se pe locul I şi obţinând titlul naţional.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)