Atletii oradeni se remarca la Campionatele Internationale ale Romaniei

0
Posted June 6, 2017 by Lucian Popa in Altele sporturi

laviniuTrei atleți legitimați la CSM Oradea au obținut rezultate remarcabile în cadrul Campionatelor Internaționale de Atletism ale României – Memorialul Iolanda Balaș Soter, destinate seniorilor. Evenimentul s-a desfășurat la Cluj Arena.

Laviniu Chiș (foto), sportiv legitimat la CSM Oradea, antrenat de Robert Olah, a câștigat proba de 3.000 metri. El a alergat acestă distanță în 8 minute,0.9 secunde, stabilind un nou record absolut județean la nivel de seniori. Laviniu Chiş se află de abia la primul an de tineret. Prim prisma cestui rezultat, Chiș și-a câștigat locul în echipa României pentru Cupa Europei interțări – Liga 1, eveniment programat a se desfășura la Vaasa (Finlanda); între 23 și 25 iunie anul curent.

Ligia Bara Grozav, legitimată la CSU CSM Oradea, a câștigat proba de săritură în înalțime cu rezultatul de 1.78 metri. Sportiva amintită a revenit în activitate de curând, după multiple probleme de sănătate, respectiv după ce a devenit mămică. Ligia a obținut dreptul de participare la Cupa Europei interțări – Liga 1, eveniment progrmat a se desfășura între 23 și 25 iunie anul curent. Ea este antrenată de Mariana și Virgil Preda.

Costică Mureșan, sportiv legitimat la CSU CSM Oradea și antrenat de Virgil Preda, a ocupat locul al 2-lea în proba de decatlon. El a acumulat 5.690 puncte. Prin prisma acestei performanțe, Mureșan a obținut un loc în echipa României la Campionatul European de probe combinate pentru echipe de seniori. Acest eveniment se va desfășura la Monzon (Spania), în perioada 1-2 iulie anul curent. csmoradea.ro


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)