Au ratat o medalie datorita setaverajului mai slab

0
Posted June 6, 2017 by Lucian Popa in Volei

voleiÎn perioada 31.05 – 04.06.2017 la Baia Mare a avut loc turneul final al Campionatului Naţional de juniori la volei pentru juniori mari. Judeţul Bihor a fost reprezentat de juniorii de la LPS Bihoru antrenor Kovacs Zoltan. Dn păcate pentru ei după o evoluţie bună, încununată cu două succese şi o două înfrângeri, dificile, ei au terminat întrecerea în apropierea podiumului. A fost curat ghinion pentru o generaţie care merita mai mult şi care în momenteşle decisive nu a ştiut să gestioneze o situaţie favorabilă. Au pierdut primul meci, au câştigat al doilea, şi pe al treilea după ce au fost conduşi cu 1-0. A urmat decisivul, cu Dejul, în care orădenii nu au trecut pste acest şoc şi au ratat la setaveraj o medaşlie mult dorită.

“Nu pot să spun că au jucat rău, au jucat bine, băieţii chiar s-au autodepăşit în unele momente dar a apărut şi relaxarea ceea ce ne-a costat. Cred că această generaţie merita o medalie pentru care ne-am pregătit şi ne-a lipsit doar un singur set pentru argint. Din păcate, asta e viaţa ne pare rău dar asta a fost. Probabil că jucătorii mei şi-au dorit prea mult acest lucru şi de aici am avut unele probleme. Se termină un ciclu cu unii dintre ei, vom începe să lucrăm cu alţii de jos, iar obiectivul nosztru va fi mereu acelaşi şi anume o medalie” avea să spună antrenorul.

Clasament final: 1.CNNT Css2 Baia Mare 2.CNNT Lapi Dej.3 CTF Rapid Bucuresti 4.Lps Css Bigorul 5.Css Tulcea 6.Lps Piatra Neamt.
Locurile 2,3 si 4 au fost la egalitate de puncte. S-a facut diferenta intre punctele facute pe seturi.

Iată rezultatele LPS-ului:

Lps Bihorul-CNNT Css2 Baia Mare 1:3.

Lps Bihorul -Lps Piatra Neamt 3:0.

Lps Bihorul -Rapid Bucuresti 3:1

Lps Bihorul – Css Tulcea 3:1.

Lps Bihorul – CNNT Lapi Dej 1:3.
Jucatori: Crisan, Maier, Jugan, Pusta, Majar, Pantea, Miclaus, Borz, Boldis, Bode, Stoie, Breban. Antrenor: Kovacs Zoltan.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)