Cine a tradat o data, o face si a doua oara. Nu merci!!!

0
Posted June 15, 2017 by Lucian Popa in Fotbal

????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????Antrenorul Ladislau Boloni se află în pole-position pentru a-i lua locul lui Christoph Daum. Loți a mai antrenat prima reprezentativă, dar a plecat în plin proiect, la Sporting Lisabona.

Eșecul lamentabil suferit de echipa națională, în mandatul lui Christoph Daum, a dat startul unor mari convulsii la nivelul Federației Române de Fotbal.

Oficialii de la „Casa Fotbalului” au de gând să renunțe la selecționerul german, după încheierea preliminariilor Campionatului Mondial, iar prelungirea contractului nu mai intră în discuție.

Mai ales că, la anul, vor avea loc alegeri pentru șefia FRF, iar Răzvan Burleanu și-a „șifonat” serios imaginea și cu „experimentul” antrenorului străin. Mare favorit pentru a-i lua locul lui Daum este Ladislau Bölöni, antrenor care, în ultimii 10 ani s-a aflat mereu în cărți pentru revenirea la națională.

Fostul jucător al Stelei a avut un scurt mandat pe banca României, în intervalul 2000-2001. Antrenorul l-a înlocuit pe Emeric Ienei, după Europeanul din 2000 și a avut o misiune infernală. Să reorganizeze o echipă rămasă fără Gică Hagi.

Loti Bölöni a avut ca obiectiv calificarea la Campionatul Mondial din 2002, găzduit de Coreea de Sud și Japonia, într-o grupă cu Italia, Lituania, Georgia și Ungaria. Însă, antrenorul și-a întrerupt brusc mandatul, în vara anului 2001, după meciul câștigat pe teren propriu, contra maghiarilor (2-0).


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)