CM de Fotbal din 2022 da mari batai de cap FIFA

0
Posted June 11, 2017 by Lucian Popa in Fotbal

gianiPreședintele Federației Internaționale de Fotbal (FIFA), Gianni Infantino (foto), a declarat, că este “încrezător în faptul că regiunea va reveni la o situație normalizată”, după izolarea Qatarului, țară unde trebuie să aibă loc Cupa Mondială de fotbal din 2022.

“Noi suntem efectiv confruntați cu o criză diplomatică. Dar pe de altă parte, eu sunt încrezător în faptul că regiunea va reveni la o situație normalizată”, a declarat Infantino într-un interviu acordat jurnalului elvețian Le Matin Dimanche.

“Cupa Mondială va fi în 2022. Peste cinci ani. Evident, dacă fotbalul își poate aduce o mică contribuție, indiferent în ce mod, la o îmbunătățire, atunci nu voi ezita să propun ajutorul meu”, a adăugat președintele FIFA.

Întrebat dacă Mondialul din 2022 este în pericol, succesorul lui Sepp Blatter a răspuns: “Nu. Dar în orice caz, eu nu obișnuiesc să intru în speculații și nu o voi face nici de data asta”. Arabia Saudită și mai multe țări aliate au anunțat ruptura legăturilor diplomatice cu Qatarul, acuzat că ar susține terorismul.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)