Cristiano Ronaldo a ajuns la o intelegere cu fiscul spaniol

0
Posted June 26, 2017 by Lucian Popa in Fotbal

ronalO intelegere foarte usturatoare pentru atacantul de la Real Madrid: Cristiano Ronaldo (foto la balon) este dispus sa plateasca 14,8 milioane euro pentru a evita o posibila condamnare la inchisoare.
Suma o reprezinta presupusa evaziune fiscala legata de drepturile sale de imagine incasate in perioada 2011-2014, motivul pentru care a fost acuzat de Procuratura din Madrid.

Portughezul a decis sa plateasca banii si sa ajunga la o intelegere cu judecatorul, in fata caruia trebuie sa apara pe 31 iulie pentru audieri.

Indiferent de hotararea acestuia, Ronaldo are la dispozitie 60 de zile pentru a achita cei 14,8 milioane de euro, in mod „preventiv”, pentru a evita un proces in urma caruia risca sa ajunga dupa gratii.

Un acord cu judecatorul(similar in cazul starului argentinian de la FC Barcelona, Lionel Messi) ii poate aduce lusitanului pana la doi ani de inchisoare cu suspendare, in timp ce in cazul unui proces el risca aceiasi ani de pedeapsa, dar cu executare.

Dupa ce procurorii spanioli l-au acuzat de frauda, in presa internationala au aparut speculatii ca Ronaldo ar putea sa schimbe echipa in aceasta vara, fapt dezmintit categoric de Florentino Perez, presedintele Real Madrid, care a precizat ca a fost „afectat” de felul in care presa l-a tratat pe Cristiano, in sensul ca prezumtia de nevinovatie nu a fost respectata si ca din aceasta cauza si atacantul portughez „este foarte furios”.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)