CS Tengo Salonta si-a expus prestigiosul trofeu in centrul municipiului

0
Posted June 16, 2017 by Lucian Popa in Altele sporturi

salontaZi de mare sărbătoare pentru Municipiul Salonta, vineri 16 iunie. Conducerea CS Tengo Salonta, echipă proaspăt laureată a Cupei Mondiale a cluburilor la futnet, a expus prețiosul trofeu în centrul orașului Salonta.

Tengo Salonta s-a impus cu scorul de 3-1 în partida finală, care s-a compus din două meciuri de dublu, unul de simplu și unul de triplu. În semifinale, Tengo Salonta a trecut de echipa franceză Tennis-Ballon Ollonais, cu scorul de 3-0, fără set pierdut în cele trei probe.

În grupe, Tengo Salonta a dominat net întrecerile, învingând pe NO KAC Kosice (Slovacia), FT Gus (Elveția) și Helathgroup Kiev (Ucraina).

Finala Cupei Mondiale a cluburilor a fost una epică și se înscrie cu litere de aur în istoria futnetului românesc. Este pentru prima dată când o echipă din România întrece, la o competiție majoră internațională, o formație din Cehia.

Este de departe una dintre cele mai mari performanţe ale sportului salontan din ultimele decenii de activitate şi este încununarea unei munci de peste 20 de ani a lui Vasile Sorean, cel care a înfiinţat în 1994 Tengo Salonta.

Foarte mulţi admiratori au avut laureaţii iar festivitatea de premiere a fost una în care pe lângă Karlovy Vary, primar al municipiului Salonta au fost respectaţi şi răsplătiţi totodată cu o plachetă o parte dintre sponsorii acestui club care produce pe bandă rulantă. Majoritatea dintre ei erau de părere că ar trebui investi tot mai mult în sport şi în toate sporturile iar tineretul să fie îndreptat tot mai mult spre mişcare.

Componența echipei pregătită de Vasile Sorean, la acest uriaș succes, a fost următoarea: Georgel Bobiș, ACS Krisztian, Alex Sorean, Vasile Sorean juniori și Nagy Darius (foto).

 


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)