Felipe Teixeira a semnat in cele din urma cu FCSB

0
Posted June 23, 2017 by Lucian Popa in Fotbal

teixeiriaMijlocasul a semnat cu Steaua pe un an si merge sa isi faca viza medicala. Daca nu vor fi probleme, Steaua va inregistra contractul la LPF. Felipe Teixeira (foto în alb) va fi prezentat pe pagina Stelei astazi.

„Am semnat contractul cu Steaua. Acum merg sa fac vizita medicala. Nu cred ca o sa fie niciun fel de problema. Contractul e valabil pentru un sezon. Imediat dupa efectuarea vizitei medicale ma voi alatura lotului, iar duminica dimineata vom pleca impreuna in cantonament„, a spus portughezul.

UPDATE / Portughezul Filipe Teixeira, 36 de ani, s-a intors din vacanta si a oferit primele declaratii despre transferul la FCSB, echipa la care a fost dorit cu insistenta de Gigi Becali. Mijlocasul va semna in aceasta dimineata un contract pe un an cu echipa din Berceni.

„Merg sa semnez. Este o zi importanta pentru mine. Nu e niciun secret ce se intampla si ce am discutat cu Gigi Becali. El a tot spus mereu. Sper sa iau titlul si cu Steaua, asa cum am facut-o si cu Astra. Am venit sa semnez cu Steaua. Am vorbit cu Boldrin inainte sa accept oferta, dar stiam ca la Steaua conditiile sunt foarte bune„ a spus Teixeira la


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)