Inotatorii de la CS Crisul Oradea, se remarca la doua competitii importante

0
Posted June 12, 2017 by Lucian Popa in Altele sporturi

inotÎn cursul dimineaţii de luni 12 iunie la sediul CS Crişul Oradea a avut loc o conferinţă de presă în care subiectul principal a fost nataţia. Ionel Bungău director şi respectiv Remus Oros antrenor de înot au fost prezenţi la conferinţă. În perioada 9-11 iunie la Braşov a avut loc Campionatul Naţional de copii categoria de vârstă 10-11 ani. Au fost prezenţi 528 de înotători de la 70 de cluburi, 12 dintre ei fiind legitimaţi la CS Crişul Oradea.

Cel mai în formă înotător orădean a fost Ştefan Duca, cel care a cucerit patru medalii de aur, în probele de 50 m liber, 50 m fluture, 100 m liber şi 200 m mixt, respectiv una de bronz, la 50 m spate.

004Bako Anastasia a câştigat la rândul său două medalii de argint, la 50 m fluture şi 50 m bras. O altă medalie de argint a fost obţinută de Takács Dominic, la 50 m fluture, tot el obţinând două medalii de bronz, la 50 m liber şi 50 m spate.

De asemenea Iris Samuilă, favorită la medalii, s-a accidentat în preziua concursului, suferind o luxaţie la o mână. Ea a concurat chiar şi în aceste condiţii şi s-a clasat printre primele şase locuri în mai multe probe, dar nu a reuşit să prindă podiumul. În cele din urmă CS Crişul a terminat pe locul trei într-un clasament final pe număr de puncte acumulate.

În aceeaşi perioadă dar la Gyongyos a avut loc un concurs internaţional cu 400 de înotători din România şi Ungaria. Orădeanca Huszar Ingrid (14 ani) şi-a confirmat din nou statutul de mare favorită câştigând probele de 50 şi 100 m bras, 50 şi 100 m liber, 50 m fluture, terminând pe locul secund în proba de 50 m spate. Fila Barbara 12 ani a terminat a doua proba de 50 m bras, pentru ca Kiss Boglarka (12 ani) să termine pe locul trei proba de 50 m spate.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)