Kylian Mbappe si Gianluigi Dannarumma in atentia lui Real Madrid

0
Posted June 22, 2017 by Lucian Popa in Fotbal

mbappeFotbaliştii Kylian Mbappe şi Gianluigi Donnarumma, ambii în vârstă de 18 ani, au ajuns la un acord verbal cu clubul spaniol Real Madrid
Singurul lucru care a rămas să fie stabilit este dacă cei doi vor ajunge la formaţia de pe “Santiago Bernabeu” în această vară sau la anul, iar, conform jurnaliştilor spanioli, antrenorul Zinedine Zidane este cel care va decide, după o întâlnire pe care urmează să o aibă cu preşedintele Florentino Perez. Zidane nu doreşte să mai adauge două nume importante în lotul şi aşa plin de jucători importanţi.

Kylian Mbappe (foto în acţiune) mai are contract cu AS Monaco încă două sezoane, în timp ce Gianluigi Donnarumma, care a refuzat recent prelungirea contractului cu AC Milan, mai are doar 12 luni din înţelegerea actuală cu formaţia italiană. Marca scrie că Mbappe este încântat de ideea de a lucra cu Zidane, iar suma de transfer ar fi cuprinsă între 100 şi 110 milioane de euro.

În cazul lui Donnarumma, un transfer la Madrid ar fi de preferat să se întâmple în vara anului viitor, când rămâne liber de contract. În cazul în care vor să-l transfere de acum, madrilenii ar trebui, conform Marca, să achite o sumă cuprinsă între 30 şi 35 de milioane de euro celor de la AC Milan.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)