Meciul Romania – Austria se va desfasura cu casa in inchisa!!!

0
Posted June 8, 2017 by Lucian Popa in Handbal

pinteaPeste 2.000 de bilete puse în vânzare pentru meciul tur dintre România şi Austria, din preliminariile CM din 2017, au fost vândute doar online, astfel că disputa va avea loc, vineri, la Oradea, cu casa închisă.
FR Handbal a pus în vânzare biletele pentru meciul cu Austria de câteva săptămâni, însă doar online, urmând ca tichete să mai vândute la casieria Sălii ”Antonio Alexe”, dacă mai rămâneau disponibile.

FRH a anunţat însă, joi, că toate biletele au fost vândute online, astfel că sala cu o capacitate de 2.200 de locuri va fi plină la partida cu Austria şi nu vor mai fi puse în vânzare alte tichete la casieria sălii.

Meciul tur România – Austria din barajul Campionatului Mondial din acest an va începe la ora 20.00.

Partida retur este programată în 13 iunie, la Stockerau, iar câştigătoarea din dubla manşă se va califica la turneul final al CM din Germania, programat între 1-17 decembrie.

Naţionala României este singura din lume care a participat la toate cele 22 de ediţii ale Campionatului Mondial de handbal feminin.

”Vrem să păstrăm această tradiţie. Echipa noastră a suferit multe modificări în lot, avem multe jucătoare tinere şi neexperimentate, dar vom da tot ce avem mai bun pentru a participa la Campionatul Mondial din Germania”, a declarat Cristina Neagu, căpitanul naţionalei României, înaintea disputei de vineri.

Vineri şi sâmbătă se joacă meciurile tur din cele nouă dispute ale barajului CM 2017.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)