Miza pe tineret, incepe recontructia echipei

0
Posted June 21, 2017 by Lucian Popa in Polo

szaboCSM Digi Oradea a oficializat legitimarea jucătorilor Robert Gergelyfi, Levente Vancsik și Roland Szabo (foto). Primii doi sosesc de la Amefa Arad, iar cel din urmă revine de la Miskolc și sunt primele transferuri perfectate de formația lui Dorin Costrăș și Ciprian Cîmpianu.

În vârstă de 22 ani fiecare, Gergelyfi și Vancsik sosesc de la Amefa Arad, unul dintre cluburile orientate spre promovarea tinerilor poloiști autohtoni. Ambii sunt componenți ai echipei naționale universitare, care va participa la Jocurile Mondiale niversitare de la Taipei, din luna august. De asemenea, amândoi sunt componenți ai lotului lărgit al echipei naționale de seniori. Vancsik a jucat doar pentru formația din Arad. În schimb, Gergelyfi a jucat un sezon și la Sportul Studențesc Corona Brașov.

Roland Szabo, 21 ani, se întoarce la CSM Digi Oradea la scurt timp după ce a plecat în Ungaria. El a evoluat în sezonul precedent la Miskolc în puternicul campionat maghiar.

Totodată, CSM Digi Oradea a semnat noi angajamente cu următorii sportivi: Istvan Szabo, Viktor Kovats, Bogdan Remeș, Cristian Dobre, Bogdan Remeș și Ramiro Georgescu. Cel din urmă va fi noul căpitan al echipei.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)