Nicusor Stanciu ar putea fi vandut de Anderlecht Bruxelles

0
Posted June 3, 2017 by Lucian Popa in Fotbal

Anderlecht's Nicolae-Claudiu Stanciu pictured during a soccer game between Belgian team RSC Anderlecht and Azerbaidjan club Gabala FK, Thursday 15 September 2016 in Brussels, the first game of the group stage of the Europa League competition in group C. BELGA PHOTO VIRGINIE LEFOUR

Managerul celor de la Anderlecht a declarat că Nicolae Stanciu (foto) poate pleca doar dacă Al Wahda plăteşte mai mult decât a plătit gruparea din Bruxelles Stelei, în urmă cu un an.
”Stanciu la Al Wahda? Totul este negociabil, dar va pleca doar dacă este un club dispus să plătească mai mult decât am dat noi pe el”, susține managerul celor de la Anderlecht, Herman Van Holsbeeck.
Ana Maria Prodan a declarat zilele trecute că Laurențiu Reghecampf îl dorește pe Nicușor Stanciu la noua sa echipă, Al Wahda. Totuşi, fostul antrenor al Stelei spune că un astfel de transfer nu ar avea sens în acest moment, întrucât Stanciu trebuie să se impună în Belgia.
„Nicolae Stanciu e un jucător fantastic, e unul dintre cei mai buni, poate chiar cel mai bun jucător cu care am lucrat. Dar nu pot să-l iau la Al Wahda și asta din două motive: am atins deja numărul limită de jucători străini din lot, iar Stanciu vrea să reușească în Belgia. Și va reuși. În ciuda respectului meu pentru Stanciu, nu are sens un transfer în acest moment”, a spus Reghe în presa din Belgia.
„Este adevărat, dorinţa lui Laur e să îl aducă pe Stanciu la Al Wahda”, declarase Ana Maria Prodan.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)