Oradenii de la Carcover Racing Team se remarca in Slovacia

0
Posted June 21, 2017 by Lucian Popa in Altele sporturi

vigh gyorgy locul 1Circuitul Slovakia Ring, situat la circa 30 de kilometri de Bratislava, a fost gazda celei de-a treia etape din cadrul campionatului de motociclism viteză RoSbk.

Piloții echipei orădene Carcover Racing Team s-au impus la clasa Superbike Challenge 1.000, prin Vigh Gyorgy și la clasa Rookies 600 prin campionul național, Cristian Ghitea. De asemenea, noul înregimentat în echipă, Octavian Negrea, s-a situat pe locul 3 la clasa RoSbk, rezervată doar piloților români.
Italianul Silvio Muzzalupo a avut o prstație bună la Supersport 600 unde s-a situat pe locul 5. A absentat de la Carcover Racing Team reputatul pilot Janos Chrobak care nu s-a prezentat la startul cursei din Slovacia. Chrobak a fost antrenat, într-un alt concurs dar nu ca pilot ci ca antrenor al juniorilor pe care-i pregătește la școala sa de pilotaj. Ei bine de absența lui Chrobak a profitat pilotul orădean Papp Bela care a câștigat în Slovacia.
SUPERBIKE Challenge 1.000 cmc – Cu o prestație solidă, Vig Gyorgy a obținut succesul în Slovacia și a trecut pe prima poziție în clasamentul general unde, după disputarea a trei etape (Grecia, Panonnia Ring și Slovakia Ring) a acumulat 56 de puncte.
SUPERSPORT 600 – Etapa ”slovacă” nu l-a avut la start pe unul dintre marii favoriți, Janos Chrobak iar orădeanul Papp Bela, care concurează pe cont propriu, s-a impus și a preluat șefia la general. Papp are 55 de puncte și este urmat de Chrobak și un alt orădean, Aron Romocea (Pascotă Racing Ghiroc) cu 41 de puncte. Cu 25 de puncte Silvio Muzzalupo ocupă locul 6 în ierarhia generală.
ROOKIES 600 – Cristian Ghitea a reconfirmat în Slovacia forma excelentă în care se află și s-a instalat în fotoliul de lider al clasamentului general după ce s-a impus și pe circuitul de lână Bratislava. Este al doilea succes consecutiv pentru Ghitea care s-a impus și în etapa a doua, la Panonnia Ring.
RO-SBK – Octavian Negrea s-a situat pe locul 3 în Slovacia, în cursa rezervată doar piloților români și este al zecelea în clasamentul general.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)