Oradenii Pop Petru si Kovacs Zoltan, dubli campioni la Targu Mures

0
Posted June 22, 2017 by Lucian Popa in Volei

zoliÎn perioada 16-18 iunie a avut loc la Targu Mureş, Campionatul de volei de plaja rezervat foştilor jucatori profesionişti şi acelor sportivi care nu mai participa la turneele din Circuitul profesionist.

A fost un bun prilegiu pentru a ne revedea din nou cu foştii jucatori, antrenori si colegi, într-un cuvânt, prieteni de o viaţă.

La start s-au aliniat 12 echipe şi s-a jucat sistem dublă eliminare pe tablou de 16 echipe. Este a 3-a ediţie a turneului de la Târgu Mureş, un turneu cu multă bună dispozitie si organizare excelentă. Perechea orădeană Pop Petru şi  Kovacs Zoltan (foto), la fel ca şi anul trecut au reuşit să termine pe prima poziţie a podiumului, devenind dubli campioni.

Alături de cei doi au mai jucat echipe din Bucureşti, Cluj, Tg Mureş, Alba Iulia şi două echipe din Oradea. A doua pereche formată din Gale Cristian si Birta Cristian, au obţinut şi ei locul 3. “Asta arată că si la nivel de amatori, veterani, profesionisti şi juniori, Oradea înca are multe de spus în voleiul pe plajă. Din păcate în ultimii ani în Oradea turneele de acest gen au lipsit cu desăvârşire, dar sperăm ca cineva să vadă aceste rezultate pe tot parcursul anilor trecuţi şi să se facă ceva, pentru că altfel se vor pierde si jucatorii si rezultatele” avea să spună Kovacs Zoltan.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)