Steienii Costel Bogojel si Vasile Sin, medalii de bronz cu UTA la Under 19

0
Posted June 3, 2017 by Lucian Popa in Fotbal

utaGruparea fanion a Aradului e a treia forță a țării și la juniori Under 19. După ce puștii lui Bogoșel și Petcuț (alături de Vasile Sin şi Adrian Ungur) au trecut cu 2-1 de Ardealul Cluj, în această dimineață, la Buftea, UTA Under 19 a trecut cu 3-0 de LPS Satu Mare, în finala mică la Elite.

Meciul a început abrupt, cu golul de 1-0 al arădenilor, la prima fază de poartă. Stahl a executat o lovitură de colț, iar Savin a marcat cu capul. După 9 minute, sătămărenii au avut șansa egalării, după ce Mara a ieșit hazardat la o minge și a comis penalty. A executat Ciocan, dar același portar al UTA-ei a ghicit colțul și a reținut balonul. Partida luase deja foc și s-au ratat ocazii importante de-o parte și de cealaltă, Iuga și Mager avându-le cele mai clare în contul ,,roș-albilor”. Totuși, în minutul 32, scorul a devenit 2-0. Costin a finalizat în bară centrarea lui Lazăr, Lezeu a urmărit și a marcat din apropiere.
Repriza secundă s-a reluat de la scorul de 2-0, cu LPS-ul lui Dacian Nastai încercând să revină în atac, dar făcând-o prin atacuri previzibile, ușor de anulat de utiști. Mai mult, pe contraatac, Stahl, Costin, Mager și Mandache, au ratat ocazii importante de gol. Totuși, scorul avea să capete proporții în cel de-al treilea minut de prelungire, când Lazăr l-a lansat pe Stahl, iar acesta a marcat cu un șut plasat în dreapta lui Moroz. 3-0, rezultat final, iar UTA Under 19 va fi premiată cu medaliile de bronz pe arena Colentina, după finala mare: Viitorul – Dinamo, câștigată la loviturile de departajare de bucureșteni.

UTA: Mara (72 Mureșan) – D. Lazăr, Iuga, Savin (68 Rogojan), Revesz – Brănișteanu (60 Al. Bodri ), Jorza – Mager (81 Mandache), Stahl, Lezeu (60 Țurcanu) – Costin .
LPS Satu Mare: Moroz – Szilaghi, Oltean, Cătuna, Parnău – Micaş, Nagy, Cubaş, Onea – Ciocan, Opriş.

 


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)