Zlatan Ibrahimovic, pus pe liber de Manchester United

0
Posted June 3, 2017 by Lucian Popa in Fotbal

ibraManchester United nu-i mai prelungește contractul lui Zlatan Ibrahimovic, operat la genunchi după accidentarea suferită în meciul cu Anderlecht din Europa League.

Deținătoarea UEFA Europa League a decis să nu-i prelungească înțelegerea atacantului suedez. Zlatan Ibrahimovic (foto) mai avea contract cu Manchester United până pe 30 iunie.

În aceste condiții, este de așteptat ca Zlatan să-și găsească cât mai repede o altă echipă în următoarea perioadă, el urmând să fie, așadar, liber de contract, potrivit Libertatea.

Jucătorul în vârstă de 35 de ani are ofertă tentantă din MLS, acolo unde este dorit de LA Galaxy, dar Zlatan a transmis prin vocea impresarului său, Mino Raiola, că vrea să mai joace în Europa. Inter Milano ar fi una dintre posibilități.

Deși se preconiza că va lipsi de pe teren mai multe luni și că va reveni abia în ianuarie 2018, suedezul a lovit o minge pentru prima dată de când s-a accidentat, după cum a demonstrat și într-un video postat pe o rețea de socializare, la începutul acestei luni.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)