Achizitie cu gandul la viitor pentru CSM U Oradea

0
Posted July 17, 2017 by Lucian Popa in Baschet

tibarnaLucian Țîbîrnă este noul jucător al echipei CSM CSU Oradea. El a semnat un angajament cu valabilitate pentru următoarele două sezoane cu formația bihoreană.

Înalt de 2.08 metri, născut pe data de 20 septembrie 1995, Lucian este fratele mai mic al lui Bogdan, cel mai longeviv component al CSM-ului, care și-a prelungit contractul pe doi ani în cursul zilei de duminică (16.07). Similar fratelui său, Lucian evoluează pe post de pivot.

De-a lungul carierei, Lucian Țîbîrnă (foto în acţiune) a jucat pentru LPS Focșani, la nivel U17, U18, U20 și Liga 1. De asemenea, el a mai jucat pentru CSU Galați, Politehnica Iași și BC Mureș 2 în cel de-al 2-lea eșalon al României, În fine, Țîbîrnă Jr a făcut parte din lotul lui BC Mureș în ediția 2015/16 a Ligii Naționale de baschet masculin, alături de care a fost vicecampion al României, respectiv pentru BCM Olimpic Baia Mare în ediția 2016/17 până la retragerea echipei din competiție.

Așadar, după ce au fost adversari, inclusiv într-un meci desfășurat la Arena Antonio Alexe în ediția de campionat 2015/16, Lucian și Bogdan vor fi colegi de echipă pentru prima dată în cariera profesionistă.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)