Caravana fotbalului romanesc se pune din nou in miscare

0
Posted July 13, 2017 by Lucian Popa in Fotbal

3.FOTBAL:CS UNIVERSITATEA CRAIOVA-UTA ARAD 2-0,LIGA 2 (12.10.2013)Mâine debutează prima etapă a sezonului 2017-2018 al Ligii 1. Competiţia, organizată de Liga Profesionistă de Fotbal (LPF), se va desfăşura urmând formatul de joc din sezonul anterior: sezon regular, în sistem tur-retur şi play-off / play-out.

Printre primele măsuri luate de LPF în acest sezon se numără şi îmbunătăţirea relaţiei cu departamentele de marketing ale cluburilor din Liga 1 dar şi adoptarea unor măsuri prin care să crească valoarea comercială a meciurilor televizate. La începutul lunii august va avea loc un seminar cu toţi reprezentanţii departamentelor de marketing ale cluburilor în care vor fi discutate strategia şi proiectele ce vor fi implementate în acest sezon competiţional.

Tot în august va fi încheiată şi convenţia între LPF şi Liga Spaniolă care presupune aliniera la o serie de bune practici care să ajute fotbalul profesionist din România.

”Prin acest parteneriat, LPF oferă cluburilor din Liga 1 posibilitatea de acces exclusiv la expertiza şi experienţa cluburilor din prima ligă spaniolă în domenii precum: concepte de comercializare (bilete, produse promoţionale), securitate, organizare meciuri, scouting sau şcoli de juniori”, a declarat Robert Pongracz, vicepreşdinte LPF.

Programul primei etape din Liga I, ediţia 100

Vineri 14 iulie CS U Craiova – Poli Iaşi ora 21:00

Sâmbătă 15 iulie Concordia Chiajna – Poli Timişoara ora 18:30 Juventus Bucureşti – FC Dinamo ora 21:00

Duminica 16 iulie Astra Giurgiu – Sepsi Sf. Gheorghe ora 18:30 FCSB – FC Voluntari ora 21:00

Luni 17 iulie FC Viitorul – Gaz Metan Mediaş ora 18:30 FC Botoşani – CFR Cluj ora 21:00


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)