CSM U Oradea se desparte de Titus Nicoara!!!

0
Posted July 16, 2017 by Lucian Popa in Baschet

titusDesi mai avea contract încă un sezon cu CSM U Oradea, Titus Nicoară (foto în acţiune), a decis de comun acord să-şi rezilieze contractul cu echipa de pe Crişul Repede. Cele două părţi NU au ajuns la un numitor comun în privinţa laturei financiare, despărţirea având loc pe cale amiabilă. Cel mai probabil în sezonul viitor, Titus Nicoară va juca în Liga Naţională de baschet masculin pentru BCM U Piteşti.

Cariera de jucător a lui Titus la nivel de seniori a demarat alături de CSM Oradea. După calificarea în Divizia A, Nicoară a continuat să evolueze în culorile formației bihorene până în anul 2007. Au urmat două sezoane în Austria, la Arkadia Traiskirchen. Ulterior, Nicoară a revenit în România și a petrecut 4 ani alături de Gaz Metan Mediaș. În fine, el a revenit în orașul natal pentru a evolua alături de CSM CSU Oradea în sezonul 2013/2014. În perioada 2014-2016, noul vultur a îmbrăcat echipamentul celor de la Steaua CSM EximBank.

Titus Nicoară este component al echipei naționale a României neîntrerup de la nivel de cadeți. El joacă din 2004 pentru echipele U16, U18, U20, universitară și de seniori.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)