Dupa indelungi negocieri, Nemanja Milosevic este jucatorul CSM U Oradea

0
Posted July 28, 2017 by Lucian Popa in Baschet

nemanjaNemanja Milosevic este noul component al echipei CSM CSU Oradea. În vârstă de 30 ani, sportivul originar din Muntenegru a semnat un angajament cu valabilitate pentru sezonul competițional 2017/18. Acordul a fost parafat în cursul zilei de vineri (28.07).

Născut pe data de 4 iulie 1987, Nemanja Milosevic (foto în acţiune) este cunoscut publicului din România pentru perioada petrecută alături de Energia Târgu Jiu, între 2013 și 2015. El a venit în Liga Națională pe parcursul sezonului 2013/14, după ce Dalibor Djapa a suferit o accidentare la genunchi. Milosevic l-a înlocuit pe jucătorul amintit în angrenajul gorjenilor, ajutându-i pe aceștia să câștige Cupa României după o finală cu CSM Oradea, disputată la Ploiești.

Milosevic a devenit cunoscut și în afara granițelor României prin prisma prestațiilor avute alături de Energia pe parcursul sezonului 2014/15 în FIBA EuroChallenge, competiție în care oltenii s-au clasat pe locul al 3-lea. Nemanja a avut un aport deosebit, fiind piesă de bază în rotația formației din Târgu Jiu.

Înalt de 2.04 metri, Nemanja evoluează în principal la poziția 4. Cele 111 kilograme, împreună cu nivelul impresionant de combativitate și calitatea atletică îl ajută pe Milosevic să se descurce și la poziția 5.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)