Luceferii si-au stabilit cartierul general in Austria

0
Posted July 3, 2017 by Lucian Popa in Fotbal

mingeDupă şase zile de pregătire pe plan local, la baza sportivă proprie de la Sânmartin şi la Băile Felix, echipa bihoreană de fotbal a plecat duminică în cantonament, în Austria, la Mallnitz, unde va sta timp de 12 zile.
După antrenamentele de readaptare la efort, vineri, fotbaliştii orădeni au efectuat vizita medicală, iar sâmbătă au disputat şi un prim joc de verificare, în compania formaţiei CS Mădăras, din Liga a IV-a, echipă care s-a reunit special pentru acest meci.
“Luceferii” s-au impus clar în acest joc, cu scorul de 5-0, după ce şi la pauză conduceau tot cu 5-0.
Marius Matei şi Constantin Roşu au reuşit câteo dublă, iar celălalt gol l-a marcat Claudiu Codoban. Cu acest prilej, în formaţia orădeană au apărut şi două nume noi, mijlocaşul Petre Goge şi şi fundaşul stânga Daniel Groza.
În vârstă de 25 de ani, Goge a venit de la FC Braşov şi este un jucător experimentat, cu peste 120 de meciuri în Liga a II-a, dar 14 în Liga I (cu Unirea Urziceni şi FCM Tîrgu Mureş.
La rândul său, Daniel Groza este un tânăr jucător, de 20 de ani şi provine de la Dinamo II Bucureşti.
Pe lângă cei doi, Marius Tomozei, în vârstă de 26 de ani, de la CS Mioveni, constituie cea de-a treia noutate din lotul echipei Luceafărul.
Toţi cei trei jucători nou-veniţi au plecat cu echipa antrenată de Cornel Ţălnar în cantonamentul austriac.
În aceste zile, conducerea Luceafărul mai negociază însă şi cu alţi jucători, pentru completarea lotului. ebihoreanul.ro


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)