Lurentiu Reghecampf a semnat un angajament pentru doi ani cu Al Wahda

0
Posted July 3, 2017 by Lucian Popa in Fotbal

regheLaurenţiu Reghecampf a semnat un contract valabil doi ani cu Al Wahda. Echipa a postat primele imagini cu Reghe pe un site de socializare.
Reghe va avea un salariu de 2,9 milioane de euro la Al Wahda pentru următoarele două sezoane. Fostul tehnician al Stelei va avea şi bonusuri de performanţă foarte consistente, 1 milion de euro dacă obţine titlul în Emirate. Al Wahda a încheiat pe locul 5 în ultima stagiune.
Românul va fi prezentat zilele următoare la echipa arabă. Imediat după prezentarea oficială, Reghe îşi va conduce formaţia în primul cantonament de pregătire în Egipt. Campionatul în Emiratele Arabe Unite începe la mijlocul lunii septembrie.
Pe lângă salariul consistent, şeicii lui Al Wahda i-au oferit condiţii de 5 stele lui Laurenţiu Reghecampf. Antrenorul român va locui într-o vilă de lux, plasată pe malul Golfului Persic, în Abu Dhabi.
Doar chiria anuală la vila în care va locui fostul antrenor al Stelei este de 240.000 de euro, adică 20.000 de euro pe lună. Costurile vor fi suportate de şeici.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)