Mandache, Tibarna si Pasalic vor juca din nou pentru CSM U Oradea

0
Posted July 16, 2017 by Lucian Popa in Baschet

basc mandacheAndrei Mandache (foto), Bogdan Tibîrnă şi Muhamed Pasalic au decis să continuă încă un sezon în tricoul roş-albastru.

Ajuns la 29 ani, înalt de 1.91 metri, Andrei Mandache este originar din Arad. El a debutat în primul eșalon baschetbalistic al României alături de CSM Oradea, formație pe care a ajutat-o să promoveze în sezonul 2004/05.

Cariera lui Andrei a cuprins experiențe în SUA și Cipru. De asemenea, el a jucat pentru CSU Brașov, CS Otopeni, Steaua București, Gaz Metan Mediaș, respectiv U-BT Cluj-Napoca. El s-a întors la CSM Oradea în vara anului 2015, având o contribuție majoră la câștigarea titlului de campioană a României, în sezonul 2015/16. Ulterior, Mandache a contribuit la cucerirea celei de-a 4-a medalii în LNBM, respectiv la cel mai lung parcurs continental din istoria clubului.

În vârstă de 26 ani, aniversați în luna iunie a acestui an, Bogdan Ţibîrnă a contribuit la cele mai importante rezultate din istoria CSM Oradea. El a fost campion al României în 2016, vicecampion în 2014, finalist al Cupei României în 2014 și 2016, respectiv medaliat cu bronz în Liga Națională în 2013 și 2017. De asemenea, el a participat în aventurile continentale ale roș-albaștrilor în sezoanele 2013/14 și 2016/17.

Muhamed Pasalic măsoară 1.93 metri și este fundaș. El poate fi utilizat atât la poziția 1, cât și la poziția 2. Printre calitățile sale se numără aruncarea de trei puncte, controlul la minge și creativitatea, dar în același timp este un baschetbalist deosebit de util în faza defensivă, atât individuală, cât și colectivă.

 


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)