Oradenii Andrei Crisan si Cristian Maier, campion nationali de juniori

0
Posted July 16, 2017 by Lucian Popa in Volei

voleiÎn perioada 10-13 iulie a avut loc la Mamaia Campionatul Naţional de volei pe plaja rezervat juniorilor. Asa cum bine ne amintim Oradea a fost mereu in prim plan in acest sport, iar juniorii nostri nu ne dezamagesc cu rezultatele deosebite. Campionatul s-a desfasurat si la masculin si la feminin pe tablou de 16 echipe, la feminin jucandu-se si calificari.

La categoria junioare feminin perechea formata din Pura Madalina si Blaj Giulia, antrenor Achimecu Rodian care in acest an s-au transferat la clubul Lps Css Bihorul si in Divizia A2 la Universitatea Oradea de la Css Avram Iancu Stei, au reusit sa cucereasca medalia de argint jucand finala mare in fata celor de la Mavi Bucuresti. Doua sportive mult mai experimentate, dar cu siguranta fetele noastre nu s-au dat usor batute, pierzand cu 2-1 la seturi. La aceasta categorie au participat 32 de echipe feminine. La categoria juniori masculin au participat 16 echipe unde perechea Crisan Andrei si Maier Cristian antrenor Kovacs Zoltan (foto) s-au clasat pe cea mai inalta treapta a podiumului obtinand totodată titlul campioni nationali in fata celor de la de la Pro Volei Arad.

Lps Bihorul la juniori masculin au reusit sa cucereasca 5 medalii de aur consecutiv la categoriile de juniori si cadeti.

Cei doi sportivi speram sa participe in vara asta si la Balcaniada si Europenele de juniori si sa reprezinte Romania cu succes.

“Vreau sa multumesc pe aceasta cale domnului Dacian Sabau si domnului Cartis Dan pentru ajutorul acordat si nu in ultimul rand conducerii Liceului Sportiv Bihorul” avea să spună Kovacs Zoltan.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)