Radu Traian Bitea, invitat de Razvan Burleanu la curs select UEFA

0
Posted July 1, 2017 by Lucian Popa in Fotbal

biteaPreședintele Asociației Județene de Fotbal Bihor, Radu Bitea, a fost invitat de președintele Federației României de Fotbal, Răzvan Burleanu, la un curs select UEFA, care va avea loc în perioada 6-7 iulie la București.

Organizat de UEFA in Parteneriat cu FRF, cursul intitulat CERTIFICATE IN FOOTBALL MANAGEMENT se desfășoară pe o perioadă de 9 luni (iulie 2017-martie 2018), în București, fiind exclusivist tocmai prin numărul de participanți și criteriile de selecție riguroase ale acestora. De acest curs vor beneficia doar 25 de persoane din țară, șefi de departamente din cadrul FRF, lectori și mentori specializați, cu toții selecționați și invitați personal de către președintele FRF. România se află printre cele opt țări selectate de UEFA pentru organizarea cursului. Acesta se va desfășura în limba engleză pe toată durata lui inclusiv testările finale. Având 8 module (Organizarea Fotbalului Mondial, Strategie si Performanță în management, Management Operațional, Marketingul și Sponsorizarea Fotbalului, Comunicare-Media și Relațiile cu Publicul, Voluntariatul managerial, Managementul stadioanelor și Management avansat) cursul va oferi absolvenților o licență acreditată UEFA de manager în fotbal, acceptată în orice stat din Uniunea Europeană
Bitea Radu, președintele AJF Bihor a prezicat ”Recunosc că sunt surprins dar totodată onorat. Dl. Burleanu a justificat decizia de a mă primi în acest cerc restrâns, datorită faptului că urmărește activitatea AJF Bihor, iar proiectele inițiate, derulate și implementate în primele 4 luni de mandat, cumulat cu celelalte realizări (introducerea sistem PFA, noua Organigramă, transparența financiară și decizională, modul de organizare al finalei Cupei României pe județ și barajului la nivel județean, etc) l-au convins de seriozitatea noastră. In primul rând mă bucur că activitatea noastră are ecouri pozitive la București, dar și pentru încrederea acordată. Am acceptat această propunere fără ezitare. Știam de acest curs, dar niciodată nu aș fi crezut că voi putea avea acces la el.”


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)