Romania pe locul trei la Campionatul Balcanic de Under 22

0
Posted July 31, 2017 by Lucian Popa in Volei

crissanÎn perioada 28-20 iulia a avut loc in Macedonia, la Skopije Campionatul Balcanic de volei pe plaja rezervat sportivilor sub 22 de ani, unde a avut si Romania 2 reprezentanti: Badiceabu Lucian de la Universitatea Timisoara ( 21 de ani ) si Crisan Andrei (19 ani, foto) de la Lps Bihorul, antrenor Kovacs Zoltan.

La aceasta competitie sau aliniat 14 echipe din Romania, Kosovo, Bulgaria, Serbia, Republica Moldova, Albania, Turcia, Albania.

Turneul s-a desfasurat pe un tablou de 16 echipe cu dubla eliminare. Cei doi au fost insotiti de antrenorul lotului National domnul Dan Jitaru din Timisoara.
Crisan si Bădiceabu au avut un parcurs destul de bun pana in semifinale unde au pierdut cu echipa din Republica Moldova pentru finala, finala mare jucand-o Moldova cu Bulgaria, echipa ce Romania a invins-o cu 2-1 in timpul turneului, Bulgaria care a si castigat locul 1.

“Vreau sa mentionez ca cei doi sportivi nu au avut prea mult timp sa se pregateasca imlreuna decat 2 zile ,ei jucand la turneeele din tara cu alti parteneri, Crisan jucand cu Maier, tot sportiv al Lps Bihorului cu care a cucerit si titlul de campioni la juniori. Cei doi sportivi Maier si Crisan sunt sanse mari sa participe si la Turneul Master de la Mamaia, acolo calificandu-se si participand primele 8 echipe din tara la seniori si la acesta fiint si Campionatul National unde se stabileste campioana Romaniei la nivel de seniori” declara Kovacs Zoltan antrenor al secţiei de volei a LPS.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)