Steianul Vasile Sin, triumfator cu UTA la Kaposvar

0
Posted July 13, 2017 by Lucian Popa in Fotbal

vasileJuniorii utiști s-au simțit excelent la Youth Football Festival, turneul juvenil de la Kaposvar: nu mai puțin de trei generații roș-albe se întorc acasă învingătoare! Prince cei care-i pregătesc pe viitori jucători ai UTA se numără şi şteianul Vasile Sin (foto in faţă), cel care este antrenor de o bună perioadă de timp la clubul de pe Mureş.

UTA 2008 și-a câștigat categoria după ce a învins în finală Sport 4 All Kovaszna.

Copiii pregătiți de Ioan Herman s-au impus cu 4-3, la lovituri de departajare. În această dimineață, a venit rândul băieților de la UTA 2004 să se bucure, a fost 2-0 pentru team-ul antrenat de Dinu Donca în finala disputată contra celor de FK Minsk (goluri Sarkozi și Popescu).

Arădenii au triumfat și cei de la grupa 2001. A fost 4-2 pentru echipa lui Sandu Gaica în fața italienilor de la PSP Team (Simon, Miculescu 2 și Dumitru).
Loturile complete ale echipelor UTA-ei în turneul de la Kaposvar:

UTA 2001: Rafael Zamfir, Sergiu Spătar, Damian Dumitru, Bogdan Tăședan, Denis Salka, Cătălin Mohaci, Andrei Haloș, Vlad Selegean, Adrian Răzban, Andrei Cornean, Mark Duma, Alex Hațegan, Denis Hrezdac, Ionuț Popovici, Damian Isac, Eric Pașcu, David Miculescu, Bogdan Lazăr, Petre Simon, Alexandru Lazie, Francisc Milak. Antrenori: Alexandru Gaica şi Vasile Sin.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)