Un nou regal de karate in municipiul de pe Crişul Repede

0
Posted July 5, 2017 by Lucian Popa in Altele sporturi

karateÎn perioada 30 iunie-2 iulie 2017, la Oradea, s-a  desfăşurat a doua ediție a evenimentului sportiv Cupa Internaţională de  Taekwon-do ITF “General Choi”, un regal de taekwon-do în memoria  părintelui fondator al taekwon-do-ului, celebrul General Choi Hong Hi.

Organizat cu mult fast de către Federaţia Română de Taekwon-do I.T.F. şi  Clubul Sportiv Tae¬Kyon Oradea, prin președintele acestuia, Alexandru  Sas, evenimentul a reunit peste 300 de sportivi , în total 19 cluburi  sportive participante din România, Moldova, Ungaria și Bulgaria.
Competițiile de taekwon-do au fost dedicate sportivilor juniori III, II,  I și seniori, fiind împărțite pe 4 probe de concurs: tull, luptă,  spargeri-forţă şi tehnici speciale.

“Pentru mine, această cupă internaţională arată la a doua ediţie, este un eveniment de sufet, pentru care am depus eforturi deosebite să îl aducem la stardelele unei competiţii internaţionale, începând cuamenajarea locaţiei, medaliile şi cupele oferite şi, nu în ultimul rând, desfăşurarea logistică a întregiicompetiţii. A fost un eveniment excepţional şi le mulţumesc tuturor celor implicaţi în organizarea lui. Suntfoarte mândru de rezultatele clubului nostru, am participat cu 24 de sportivi care au obţinut aprox. 40 demedalii. În plus, am reuşit să ocupăm locul 2 în clasamentul general la seniori, iar doi dintre sportivii noştri au fost desemnaţi cei mai buni sportivi ai compeţiei: Borza Maia la juniori II, III şi Vlad Gavruţă laseniori.”


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)