Calin Laza si Jakob Zoltan remarcatii concursului de la Mezobereny

0
Posted August 22, 2017 by Lucian Popa in Atletism

calinDoi orădeni au ocupat locul I la concursul atletic care s-a desfăşurat sâmbătă în localitatea maghiară Mezobereny. Este vorba despre Călin Laza şi Jakob Zoltan.
Concursul, desfăşurat pe şosea, s-a desfăşurat la mai multe probe, însă cei doi orădeni s-au impus la probele la care au concurat. Astfel, Călin Laza a dominat cursa de 10 km, pe care a câştigat-o clar, iar Jakob Zoltan, care reprezintă clubul X-Terra Oradea (antrenor Istvan Szokolski), a câştigat fără probleme la 15 km.
La start s-au regasit aproximativ 100 de concurenţi, numeroşi studenţi de la universităţile din Ungaria, dar şi din România. Practic, a fost o competiţie între universităţile din Ungaria şi România, Călin Laza fiind masterand la Facultatea de Geografie Turism şi Sport a Universităţii din Oradea.
“A fost o cursă frumoasă, cu un traseu pe şosea şi în totalitate plat, unde ne-am regăsit la start numeroşi studenţi din Szolnok, Beckescsaba, Szeged, Budapesta, Debrecen şi mă bucur că am ieşit învingător şi am putut reprezenta cu mândrie Universitatea din Oradea, Facultatea de Geografie Turism şi Sport. Îl felicit şi pe Jakob Zoltan, pentru cursa foarte bună pe care a făcut-o, impunându-se de o manieră categorică”, a declarat învingătorul probei de 10 km, Călin Laza (foto).


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)