CSM Bucuresti, locul trei la Trofeul Vardar

0
Posted August 27, 2017 by Lucian Popa in Handbal

csm bucurestiEchipa feminină de handbal CSM București a ocupat locul al treilea la turneul internațional Trofeul Vardar, de la Skopje, după ce a învins echipa muntenegreană Buducnost Podgorica cu scorul de 31-21, în finala mică a competiției.
Cele mai bune marcatoare ale ”tigroaicelor” au fost Bianca Bazaliu și Isabelle Gullden, cu 5 goluri fiecare. Au mai înscris Amanda Kurtovic 4 goluri, Marit Frafjord 3, Nathalie Hagman 3, Line Jorgensen 3, Oana Manea 2, Iulia Curea 2, Aneta Udriștioiu 2, Majda Mehmedovic 2.

Pentru Buducnost a jucat și internaționala română Cristina Laslo, care a marcat un gol. Au mai înscris Djurdjina Jaukovic 7 goluri, Itana Grbic 4, Sanja Premovic 3, Ivona Pavicevic 2, Ema Ramusovic 2, Djurdjina Malovic 2.

Formația daneză HC Odense a terminat pe locul 5, după 36-28 (17-15) și HC Krasnodar.

Turneul a fost câștigat de echipa rusă Rostov pe Don, care a dispus în finală de echipa macedoneană Vardar Skopje cu 33-26 (15-14).

Cea mai bună marcatoare a turneului a fost Alexandrina Barbosa (Rostov), care a marcat 21 goluri. Titlul de cel mai bun portar a fost adjudecat de brazilianca Mayssa Pessoa (Rostov), iar cea mai bună jucătoare a fost votată Andrea Penezic (Vardar).


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)