CSM U Oradea si-a reluat antrenamentele pe plan local

0
Posted August 15, 2017 by Lucian Popa in Baschet

csm oradeaLuni (14.08), la Baza Sportivă Antonio Alexe, a avut loc reunirea echipei de baschet masculin CSM CSU Oradea în perspectiva abordării noului sezon competițional. Reunirea a fost urmată imediat de o primă ședință de antrenament, condusă de către Marius Marinău, preparatorul fizic al echipei.

La reunire și ședința de antrenament aferentă au participat opt jucători. Este vorba despre nou veniții Obie Trotter, Goran Gajovic, Nemanja Milosevic, Lucian Țîbîrnă și Darius Meluț, respectiv mai vechii componenți ai echipei Muhamed Pasalic, Bogdan Țîbîrnă și Sergiu Pop. Alături de sportivi, la reunire a fost prezent stafful tehnic și medical, alcătuit din Cristian Achim, Milan Mitrovic și Cristian Dan.

Antrenamentul s-a desfășurat în întregime în aer liber și a cuprins exerciții fizice, respectiv alergări. Acest tip de antrenament, împreună că desele vizite la sala de forță, își va face locul în rutina zilnică a echipei pe parcursul următoarelor săptămâni. Fără îndoială nu poate să lipsească exercițiul cu mingea și programul specific baschetului, însă acest aspect va trece în prim plan pe parcursul perioadei precompetiționale.

Echipa se va antrena pe plan local în cursul acestei săptămâni, după care în perioada 21-29 august va fi prezentă la Debrecen (Ungaria), locul obișnuit pentru desfășurarea stagiului centralizat de pregătire din fiecare vară. La scurt timp după revenirea din cantonament se vor desfășura primele jocuri de pregătire, pe teren propriu, în compania lui SCM U Craiova.

De la reunire au absentat motivat Martin Zeno (se va alătura echipei în a 2-a jumătate a acestei săptămâni), Andrei Mandache și Bobe Nicolescu (aflați în programul echipei naționale de seniori a României, se vor alătura după încheierea aventurii României la EuroBasket 2017), respectiv Basti Ionescu (aflat în programul echipei naționale universitare a României, se va alătura după încheierea Universiadei de la Taipei).

CSM CSU Oradea va lua startul în sezonul competițional 2017/18 în trei competiții: FIBA Europe Cup, Liga Națională, respectiv Cupa României. Aruncăm o privire asupra programului roș-albaștrilor.

FIBA EUROPE CUP

Tur 1, Mansa 1 – 20 septembrie (deplasare), Balkan Botevgrad vs CSM CSU Oradea
Tur 1, Mansa 2 – 27 septembrie (acasă), CSM CSU Oradea vs Balkan Botevgrad

(dacă trece de primul tur)
Tur 2, Manșa 1 – 4 octombrie (acasă), CSM CSU Oradea vs Falco Szombathely
Tur 2, Manșa 2 – 11 octombrie (deplasare), Falco Szombathely vs CSM CSU Oradea

Dacă se va califica în grupele FIBA Europe Cup, CSM CSU Oradea va disputa alte șase jocuri pe 18 și 25 octombrie, 1, 8 și 15 noiembrie, respectiv 6 decembrie 2017.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)