Paulo Dybala tot mai aproape de FC Barcelona

0
Posted August 5, 2017 by Lucian Popa in Fotbal

dybalaPaulo Dybala rămâne un obiectiv important pentru FC Barcelona. După plecacarea lui Neymar la PSG, atunci catalanii vor trebui să găsească un înlocuitor pe măsură. Şi există două nume asupra cărora se concentrează atenţia catalanilor la acest moment. Unul este cel al brazilianului Philippe Coutinho de la FC Liverpool, dar englezii au urcat pretenţiile la o sumă astronomică, 150 de milioane euro. Al doilea este un compatriot al lui Lionel Messi, Paulo Dybala de la Juventus.
Paulo Dybala (foto) este foarte bun prieten cu starul Barcelonei şi mereu Messi a făcut lobby pentru venirea compatriotului. Juventus nu va accepta însă despărţirea de una dintre vedetele sale decât pentru o sumă consistentă.

Se vorbeşte de o sumă între 110-120 milioane de euro. Barcelona speră să poată obţine acordul torinezilor şi pentru că între directorul general al lui Juventus, Beppe Marotta şi consilierul pe transferuri al Barcelonei, Ariedo Braida, este o strânsă amiciţie şi o bună colaborare în materie de transferuri.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)