PMO amenajeaza o pista de tartan in Parcul IC Bratianu

0
Posted August 8, 2017 by Lucian Popa in Atletism

DSC_0228După ce Primăria Municipiului Oradea a amenajat o pistă de zgură la fosta bază sportivă Precon, actuala Ioşia, investiţiile pentru sportul de amatori continuă. În Parcul Brătianu se lucrează la o nouă pista sintetică de alergare din tartan. Aceasta va fi prima pistă sintetică din oraș, va avea o lungime totată de 1.045 de metri și o lățime de 1.20 metri. Pista va fi realizată de PMO în parteneriat cu Eco Bihor, din taxa de depozitare încasată de la alte localități care depozitează la halda ecologică din Oradea.
Constructorul lucrării este firma Drumuri Bihor, pista urmând să fie construită de jur împrejurul parcului, fără a afecta arborii, în termen de 45 de zile, având o valoare de 530.000 lei cu TVA inclus.
,,Având în vedere că mulți cetățeni ai municipiului nostru aleargă în zona parcului Brătianu, iar pista de alergare construită de municipalitate în zona Ioșia, în parteneriat cu firma RCS&RDS, se bucură de un real succes, am decis construirea acestei piste de alergare pentru a veni în sprijinul lor și a le oferi cele mai bune condiții de alergare. Pista urmează să fie realizată din tartan, un material elastic care amortizează vibrațiile din articulații. Anul acesta vom amplasa aici și statuia lui Ion I.C. Brătianu”, a declarat Florin Birta, viceprimarul municipiului Oradea.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)