Romancele au cucerit bronzul la stafeta 4×400 m

0
Posted August 28, 2017 by Lucian Popa in Atletism

stafetaEchipa României, formată din atletele Sanda Belgyan, Camelia Florina Gal, Anamaria Nesteriuc și Bianca Răzor, a cucerit medaliile de bronz în proba de ștafetă 4×400 m, luni, la Universiada de vară de la Taipei (Taiwan).
Inițial echipa României a ocupat locul patru, dar a făcut contestație și echipa Ucrainei, aflată pe locul al doilea, a fost descalificată.

Tricolorele au fost cronometrate cu timpul de 3 min 34 sec 16/100, fiind devansate de Polonia, 3 min 26 sec 75/100, și Mexic, 3 min 33 sec 98/100.

România a ajuns la un bilanț de trei medalii de aur, două de argint și cinci de bronz, cucerind până acum la Taipei medalii doar la gimnastică artistică și atletism.

Două medalii de aur au fost cucerite de gimnasta Larisa Iordache, la individual compus și la sol, o altă medalie de aur a fost adjudecată de atleta Alina Rotaru, la săritura în lungime, argintul a fost obținut de atletul Nicolae Alexandru Soare, în proba de 10.000 m, și de Alin Firfirică la aruncarea discului, iar medaliile de bronz au fost câștigate de gimnaștii Larisa Iordache (bârnă), Andrei Muntean (sărituri), atleții Andrei Gag (aruncarea greutății) și Bianca Răzor (400 m) și ștafeta feminină de 4×400 m (Sanda Belgyan, Camelia Florina Gal, Anamaria Nesteriuc și Bianca Răzor).


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)